Gå till unicell.se Ladda ner gratis demo Läs om UNI_BAS-standard 


   

Lagerdelen 2008-01-06 16:35
Hej
är det någon som provat lagerprogramet är det värt att lägga pengar på det
JANNE
 Skrivet av:  Jan Blomqvist IP: 81.225.228.174



Svar: Lagerdelen 2008-01-12 10:02
Vi får ofta förfrågan på lagerdelen till UNI_BAS. I de flesta fall avråder vi själva från att köpa till lagerdelen. Vi gör detta eftersom vi INTE fungerar som andra säljande företag. Andra försöker prångla ut så mycket som möjligt, medan vi försöker se till att våra kunder inte kastar bort pengar i onödan. Vi talar ofta med kunder som tidigare köpt på sig alldeles för stora system från andra leverantörer eftersom deras tidigare leverantör hellre tänkt på sin egen omsättning än på kundens bästa.
Man behöver t.ex inget lagersystem för en liten butik - knappast ens för en stor butik. Man behöver inte ett lagersystem om man har under 500 olika artiklar. Man behöver inte ett lagersystem om man med kort varsel kan fylla på sitt lager o.s.v. och så vidare o.s.v. Nog kan det finnas undantag från detta, men dessa undantag är få - det är få företag som behöver lagerredovisning.
Det man sällan tänker på vid införande av lagerredovisning är att det inte bara är en extra kostnad. det innebär även ett merarbete. Varje gång man får en inleverans, måste lagersaldon uppdateras med inlevererat antal etc. Det kanske är roligt i början, men alltför många ser att det nedlagda arbetet inte betalar sig.

Lagerdelen i UNI_BAS är enkel och bra, men det jag ärligt vill säga är att man ska bara köpa den om man behöver den - gör inte administrationen mer komplicerad än vad den måste vara. Detta är hela grundidén med UNI_BAS - HÅLL ADMINISTRATIONEN SÅ ENKEL SOM MÖJLIGT och låt den ta så lite tid som möjligt!
 Skrivet av:  UNICELL AB IP: 90.224.38.240




Skriv gärna en kommentar.   
Namn:


E-post:


Ämne:


Meddelande:


Skriv svaret i rutan (kontrollfråga för att motverka spam):
5 + 7 =