Gå till unicell.se Ladda ner gratis demo Läs om UNI_BAS-standard 


   

Årsbokslut - felmeddelande 2008-01-25 11:30
Snälla hjälp! Skulle göra årsbokslut och fick detta felmeddelande /KD1/VRT

Hur löser jag detta?
 Skrivet av:  Carina IP: 80.251.192.2



Svar: Årsbokslut - felmeddelande 2008-01-25 16:55
Det är tyvärr så att detav olika anledningar kan bli fel i bokföringen. Vissa av dessa fel är av den karaktären att man inte ska gå vidare med ett bokslut utan att rätta till felet först. Så är det tydligen i detta fall - det framgår ju av medelandet - det framgår också att Du bör kontakta UNICELL.

Fel kan uppstå av skilda skäl: Systemet har stängts av felaktigt (strömavbrott etc), felaktigt handhavande, felaktiga inställningar, fel på datorn och självklart det kan också vara fel i programmet.

Vår serviceavdelning hjälper gärna till med felsökning och korrigering - har man serviceavtal ingår detta i serviceavtalet och kostar ingenting - bortsett från vissa fall då man t.ex varnats av programmet vid en inställning, men ändå valt att göra en felaktig inställning eller avlägsnat programspärrar.
Serviceavtalet som även innefattar fri telefonservice + fria uppdateringar, kostar 400:- kr per år (lite mindre än 35:- kr per månad). Serviceavtal är hos oss frivilligt.

Har man inte serviceavtal, kan man ändå få felet korrigerat, men man får då betala gällande timtaxa (f.n. 400:- kr per påbörjad timme). Serviceavtal kan tecknas av den som har senaste version installerad. Har man en version som är äldre än 6 månader, måste man först uppgradera till senaste version innan man kan teckna serviceavtral. Uppgradering kostar 400:- kr.
 Skrivet av:  UNICELL AB IP: 90.224.38.240




Skriv gärna en kommentar.   
Namn:


E-post:


Ämne:


Meddelande:


Skriv svaret i rutan (kontrollfråga för att motverka spam):
7 + 9 =