Gå till unicell.se Ladda ner gratis demo Läs om UNI_BAS-standard 


   

Säker Lagring, vilka filer behöver sparas? 2008-05-29 11:13
Säkerhetskopiering via UNI_BAS är ju helt ok. Men man jan ju då bara adressera diskar på sin egen dator eller eget nätverk. Vilka filer skall man kopiera till exempelvis Telias "Säker lagring"? Det är ju ingen ide att regelbundet låta kopiera en av UNI_BAS säkerhetskopior som ju snart blir gammal. Inte heller hela "Kopior"-mappen som snart blir överfull.
Hjälp!
 Skrivet av:  Anders Nilsson IP: 90.230.94.173Svar: Säker Lagring, vilka filer behöver sparas? 2008-05-29 21:10
I den senaste versionen av vårt bokföringsprogram UNI_BAS har processen att skapa säkerhetskopior ytterligare förbättrats. Numera får säkerhetskopian automatiskt ett namn (del av företagsnamn+datum+tidpunkt). Säkerhetskopian hamnar i en ny mapp "Kopior" som finns i UNI_BAS-mappen som ligger i program-mappen på hårddisken.

En säkerhetskopia är bara på ett par Mb - 1000 säkerhetskopior i UNI_BAS-mappen blir inte mer än ett par GB. Det är därför inga problem att lägga över hela mappen på en dvd-skiva. Man klan förstås och rensa ut kopior allteftersom för att få ner storleken på mappen.

I säkerhetskopian lagras all information som man lagt in i UNI_BAS (inkl logotypen) - OBS öppna inte säkerhetskopian på annat sätt än att trycka på knappen "Återgå till säkerhetskopia" inne i UNI_BAS (Databas/verktyg)
 Skrivet av:  UNICELL AB IP: 78.69.184.121
Skriv gärna en kommentar.   
Namn:


E-post:


Ämne:


Meddelande:


Skriv svaret i rutan (kontrollfråga för att motverka spam):
6 + 1 =