Gå till unicell.se Ladda ner gratis demo Läs om UNI_BAS-standard 


   

Rensa dator 2008-12-11 14:38
Hur gör man om man vill rensa sin dator och installera om alla program. Går det att gör en säk kopia som sedan kopieras in när man på nytt installerat unibas?
 Skrivet av:  Lars Gustavsson IP: 81.233.111.7



Svar: Rensa dator 2008-12-11 16:58
UNI_BAS är ett av de viktigaste program Du har på Din dator. Därför måste man vara ytterst noggrann när man ska rensa sin dator.

När Du köpte UNI_BAS, skapade Du en datafil som Du själv gav ett namn. Förmodligen heter filen "Ditt företagsnamn". Den filen är förmodligen den viktigaste filen som Du har på Din dator. Du måste därför vara 110% säker på att Du kopierar denna fil och sparar undan på säkert sätt.

Förutom Din datafil kan det finnas olika säkerhetskopior som Du sparat i UNI_BAS-mappen eller på annat ställe. Dessa säkerhetskopior vill Du kanske spara även på den nya datorn. säkerställ att Du har kopierat över dessa filer till CD eller annat media.

Har Du serviceavtal passar Du förstås på att uppgradera UNI_BAS till senaste version samtidigt som Du rensar datorn. Hämta då den senaste versionen från vår hemsida och installera den efter rensningen. Saknar Du serviceavtal, är Du hänvisad till den säkerhetskopia av installationsfilen som Du själv gjort när Du köpte UNI_BAS.
 Skrivet av:  UNICELL AB IP: 78.69.177.222




Skriv gärna en kommentar.   
Namn:


E-post:


Ämne:


Meddelande:


Skriv svaret i rutan (kontrollfråga för att motverka spam):
6 + 1 =