Gå till unicell.se Ladda ner gratis demo Läs om UNI_BAS-standard 


   

installera om dator 2009-01-04 15:35
Ska rensa datorn i dagarna och undrar helt enkelt vilka filer jag ska spara och hur jag kommer i gång igen.
 Skrivet av:  Mattias IP: 85.224.253.124Svar: installera om dator 2009-01-07 20:13
öppna UNI_BAS gå till dataqbas/Verktyg och gör en säkerhetskopia av Din datafil. Förvissa Dig om filnamnet och var den sparas. Flytta sedan över säkerhetskopia till skrivbordet på den nya datorn (använd USB-minne; CD; mail etc för flytten)
•- Om du har serviceavtal. Ladda ner en uppdatering och installera den på den nya datorn. Förvissa Dig om att Du har senaste uppdateringskod tillgänglig (kontakta annars UNICELL)
•- Om Du inte har serviceavtal - använd då den säkerhetskopia av programmet som Du bör ha gjort när Du köpte programmet. OBS! Om Du inte har serviceavtal och ändå laddar ner den senaste versionen, riskerar Du att låsas ut från programmet.

Starta sedan UNI_BAS på den nya datorn. Eventuellt startas programmet i Testbolaget. Välj då att testa UNI_BAS-standard. Väl inne i programmet Gå till Databas/Verktyg och tryck på "Återgå till säkerhetskopia".
Ange namnet på den nya datafilen. Du får nu möjlighet att lokalisera den säkerhetskopian som Du just lagt på skrivbordet - välj den och tryck på "Öppna".
Den nya filen skapas och därefter är allt klart för att köra vidare i UNI_BAS på den nya datorn.
 Skrivet av:  UNICELL AB IP: 78.69.184.121
Skriv gärna en kommentar.   
Namn:


E-post:


Ämne:


Meddelande:


Skriv svaret i rutan (kontrollfråga för att motverka spam):
7 + 10 =