Gå till unicell.se Ladda ner gratis demo Läs om UNI_BAS-standard 


   

Vårt forum har varit stängt för nya inlägg 2010-05-21 20:58
UNICELL AB har över 10.000 kunder . Sedan 2004 när vi öppnade vårt forum har fler än 12.000 inlägg gjorts i vårt forum.
Dessa inlägg har varit till stor hjälp för alla våra kunder, speciellt de kunder som kanske av ekonomiska eller andra skäl valt att stå utan supportavtal.
Ett öppet forum där vem som helst kan skriva vad som helst, visar förstås den nakna sanningen om ett företag. Vi har erhållit oerhört mycket beröm i forum, men förstås även fått ta emot kritik i vissa fall. Vi har försökt att ha "högt i tak" och därför tillåtit det mesta.
Vi har kunnat konstatera att i princip ingen annan leverantör av bokföringsprogram och faktureringsprogram har vågat att visa samma öppenhet som vi visar i vårt forum: Andra leverantörer vågar helt enkelt inte ha ett forum.
I ett öppet forum måste man ändå sätta upp vissa spelregler. Vi har inte tillåtit personangrepp, politiska uttalanden etc och vi har krävt ett vårdat språk. Vi har förstås velat ha ett forum där stämningen skall vara god och där man inte får ha som målsättning att provocera fram diskussioner som kan urarta. Detta har varit en självklarhet och vi har inte annat än i ett ytterst fåtal tillfällen behövt gå in för att tillrättavisa forumbesökare. Bland alla de tiotusentals besökare vi haft genom åren sett oss tvingade att stänga av totalt 4 personer från vårt forum
I vårt forum har vi tillåtit både kunder, icke kunder, intressenter och konkurrenter att komma till tals. De senaste dagarna har dock ett fåtal (2) besökare överskridit gränsen för det vi kan acceptera. Vi har inte möjlighet att "sitta barnvakt" nätterna igenom och har därför valt att istället stänga vårt forum.


Vi gör nu som alla andra leverantörer av bokföringsprogram - vi hänvisar våra kunder till att istället teckna ett supportavtal.
Vi på UNICELL beklagar att vårt forum är stängt och tycker att det är tråkigt att några få skall förstöra för det stora flertalet.
Båstad 2010-05-20 / UNICELL AB

**** Tillägg 2010-05-30 ******************************

Det har nu förflutit 10 dagar med ett stängt forum. Vi har förstås fått många mail där både kunder och andra har beklagat att forumet varit stängt. Vi har lyssnat på de önskemål som framförts och vägt olika synpunkter. Sammanfattningsvis kan vi konstatera att man saknar vårt forum och att man visar förståelse för att vi måste göra någon förändring.
Efter noga övervägande har vi kommit fram till att vi åter kommer att öppna vårt forum, men med vissa modifieringar: Vem som helst kommer att kunna läsa och söka i forum. Alla våra kunder med supportavtal kommer per automatik att kunna göra inlägg i forum. Även den som inte är kund eller saknar supportavtal kommer att kunna göra inlägg, men för att göra inlägg krävs för dessa personer först en registrering.
Vi hoppas att våra förberedelse för att implementera ovanstående ska kunna vara klart inom ett par dagar - Välkommen då!
Båstad 2010-05-30 / UNICELL AB
 Skrivet av:  UNICELL AB IP: 69.89.31.119




Denna tråden är stängd för nya inlägg.