Gå till unicell.se Ladda ner gratis demo Läs om UNI_BAS-standard 


   

Tips 2010-09-26 18:28
En idé är att ha ett antal referenskunder. Det skulle underlätta för köpare.
Mvh.
 Skrivet av:  Hans Ö IP: 78.73.41.123



Svar: Tips 2010-09-27 10:46
Tack för tipset.
Nog är det så att vi har funderat över detta med referenser.

Vi kan inte utan att inhämta kundens medgivande lämna ut våra kunders namn, telefonnummer eller adresser. Om vi nu ska välja ut 10 eller 100 kunder som referenskunder, då är det ju självklart att vi väljer ut sådana kunder som är extremt nöjda. Så gör ju de företag som viftar med sina referenser. Med detta som bakgrund är det kanske så att det är just dessa "hallelulia-referenser" som man ska undvika att ta kontakt med. Man ska istället kontakta kunder som företaget INTE lämnat ut som referens. Problemet är bara hur man ska få tag på dessa.

Vi har långt över 10.000 kunder, så det skulle finnas gott om kunder att välja mellan. Vi har precis som alla företag både nöjda och mindre nöjda kunder. Vi är för vår del så övertygade om att vi har mestadels nöjda kunder att vi vågar ha ett offentligt öppet forum. Vi frågar oss återigen - varför har andra leverantören inte ett öppet forum där deras kunder kan komma till tals offentligt? Vi menar att vårt forum är en mycket bättre värdemätare på våra kunders nöjdhet eftersom alla - både nöjda och mindre nöjda kunder får synas här. En bättre referenslista än vårt forum finns inte.

Det finns över 12.000 inlägg i vårt forum. Man hittar säkert en och annan kund i vårt forum som inte är helt nöjd. Men, man man får leta länge för att hitta en missbelåten kund bland alla som är nöjda.
 Skrivet av:  UNICELL AB IP: 78.69.176.52



Svar: Tips 2010-09-28 00:34
Jag skulle gärna kunna vara referens, men inser att det finns en hel del nackdelar. Bl.a. om presumtiva kunder ringer i tid och otid och vill ha goda råd.

Den bästa referensen man kan få, är väl att själv experimentera med Demoversionen i några dagar. Då får man en bra inblick i hur programmet fungerar och om det passar för de ändamål man har tänkt sig. Kolla gärna på videofilmerna för att få lite mer info om hur UniBas fungerar. Att bara köra igång med en "skarp" version och experimentera är inget som jag vill rekommendera.

Personligen tycker jag UniBas är ett otroligt smidigt och kraftfullt redovisningsprogram som fungerar perfekt. Många kan få den uppfattningen att UniBas saknar en massa funktioner p.g.a. att priset är så lågt satt. Den uppfattningen är helt felaktig. UniBas "kicks the ass" av de flesta likvärdiga program som kostar tusentals kronor mer, både i inköp och i support. Bara faktureringsmodulen som ingår i UniBas, kostar den s.k. skjortan hos konkurrenterna.

Dessutom finns massor med trevliga moduler som man skräddarsy sitt UniBas med och då pratar vi om hundralappar i tillägg. Glöm inte att ta support, i alla fall det första året. UniBas har Sveriges billigaste support, så att hoppa över denna vore som att skjuta sig själv i foten.

Så påståendet att UniBas är Sveriges enklaste och billigaste redovisningsprogram, skriver i varje fall jag under på!
 Skrivet av:  Åke IP: 85.228.169.63




Skriv gärna en kommentar.   
Namn:


E-post:


Ämne:


Meddelande:


Skriv svaret i rutan (kontrollfråga för att motverka spam):
6 + 5 =