Gå till unicell.se Ladda ner gratis demo Läs om UNI_BAS-standard 


   

Uni-FÖR 2011-03-28 21:21
Försökte hämta demo för Uni_För men det går inte... Skulle kunna passa bra för vår förening??
Fel på demosidan?
 Skrivet av:  Michael IP: 90.130.213.181Svar: Uni-FÖR 2011-03-28 22:05
UNI_FÖR bygger på enkelheten i UNI_BAS. Vi byggde om issa delar för att anpassa programmet bättre för att användas av föreningar. Det visade sig dock med tiden att när UNI_BAS vidareutvecklades med bla a modul för avtalsfakturering, att UNI_BAS blir enklare och väl så lämpat för föreningar. Jag föreslår därför att Du i första hand siktar in Dig på att ta ner en demo av UNI_BAS.
 Skrivet av:  UNICELL AB IP: 78.69.188.75Svar: Uni-FÖR 2011-03-28 22:37
Hej Michael,

Jag jobbar själv med en förening och kan intyga att Uni_Bas fungerar alldeles förträffligt för detta ändamål. I kundregistret lägger man in medlemmarna och det finns möjlighet att göra betydande anteckningar för varje enskild medlem.

Vill man göra stora utskick typ medlemsavgifter under vissa perioder, köper man till "avtalsfakturering" som förenklar massutskick med fasta avgifter.

I kundregistret kan man selektera kundgrupper om man har andra kunder än medlemmar. Det är enkelt att välja bort momsen för alla artiklar typ hyror, medl.avg etc.

Du har också tillgång till omfattande rapporter, fakturalistor, artikelstatistik, kundlistor m.m.

Sist men inte minst innehåller Uni_Bas också leverantörsreskontra vilket underlättar hanteringen av de fakturor ni själva ska betala. Kort sagt, Uni_Bas innehåller nog allt en förening kan behöva plus lite till...
 Skrivet av:  Åke IP: 85.228.167.11
Skriv gärna en kommentar.   
Namn:


E-post:


Ämne:


Meddelande:


Skriv svaret i rutan (kontrollfråga för att motverka spam):
5 + 4 =