Gå till unicell.se Ladda ner gratis demo Läs om UNI_BAS-standard 


   

löner 2011-05-28 13:40
Har ni något löneprogram som man kan få ihop med detta? Eller kan man själv lägga in hur mycket man betalt i lön osv.. tänkte på att ni på första sidan har en ruta med resultatbarometer.. intäkter o kostnader.. Om jag betalar löner måste ju det komma med där.

Vi är 5 anställda

mvh Jimmy
 Skrivet av:  jimmy IP: 85.224.65.245



Svar: löner 2011-05-28 19:02
Först ska man beräkna lönerna och skriva ut lönespecifikationer. Man ska beräkna och betala ut semesterlöner. Vid årets slut ska man skicka uppgifter till Skatteverket. Allt detta utförs av ett löneprogram. Löneprogrammet ger också ifrån sig bokföringsunderlag som ska bokföras i bokföringsprogrammet.

Det lär inte finnas något löneprogram som är inbyggt i ett bokföringsprogram. Löneprogrammet är ett fristående program som i de flesta fall kommunicerar med bokföringsprogram med hjälp av en s.k. SIE-fil. SIE-filen importerar man sedan till sitt bokföringsprogram. På så sätt sköts bokföringen automatiskt.

Det finns på den svenska marknaden i princip ett regerande löneprogram - "Crona LÖn". Crona Lön säljs med olika etiketter beroende vem som säljer det. Mamut lön, Edison lön; Xor Lön etc - alla är samma program med olika etiketter. Vi skulle förstås också kunna sälja UNICELL lön, men vi har valtatt istället hänvisa våra kunder att köpa från Crona Lön direkt - där lär man ju få den bästa servicen när det glle just lönefrågor. Se mer om detta här på vår hemsida under fliken "Produkter/UNI_LÖN".
 Skrivet av:  UNICELL AB IP: 90.237.138.164



Svar: löner 2011-05-28 19:57
Måste bara tipsa om P1 Lön Light, Position Ett, heter företaget,
Det är gratis upp till 5 löntagare, därefter håller det samma låga prisnivå som Uni bas, till och med lägre, det kändes krångligt i början, men sen gick det bra. men så är det oftast.
 Skrivet av:  Nyåkerns trädgårdsservice IP: 87.227.3.49




Skriv gärna en kommentar.   
Namn:


E-post:


Ämne:


Meddelande:


Skriv svaret i rutan (kontrollfråga för att motverka spam):
6 + 3 =