UNI_LÖN

  • UNI_LÖN med kalendariet kan du nu också få med betalningsvarianten ppp (pay per paper) eller på svenska Betala per Lönebesked. Kostnaden för din lönehantering blir helt rörlig. Kostnaden är 35 kr per lönebesked eller om du så vill månadskostnaden per anställd understiger priset för en hamburgare. Inga andra avgifter tillkommer och dessutom ingår fria uppdateringar och fri support via e-post. Du betalar endast en fast kostnad per utskrivet lönebesked.
  • Det finns förstås även möjlighet att köpa programmet istället för att betala per transaktion
  • Pris: per transaktion - 35:-

På den svenska marknaden finns bara ett fåtal olika löneprogram. Det är dessutom så att flertalet av dessa t.o.m. ÄR IDENTISKT SAMMA PROGRAM - fast med olika namn. Grunden i dessa program heter CRONA-lön. Varje leverantör (Edison, Mamut, Xor, SPCS etc) har sedan satt sitt eget namn på "sitt" Crona-lön. Vi har valt en annan modell. Vi hänvisar istället våra kunder direkt till den som kan ge bäst support på löneprogram - vi hänvisar våra kunder att köpa direkt från Datavara AB - företaget som gjort Crona lön. Kopplingen från Crona lön till våra program är identisk med liknande kopplingar mellan de andra leverantörernas "Crona-varianter" och respektive ekonomisystem.

Crona Lön 40 ppp med kalendariefunktion kan du nu också få med betalningsvarianten ppp (pay per paper) eller på svenska Betala per Lönebesked. Kostnaden för din lönehantering blir helt rörlig. För Crona Lön ppp är kostnaden 35 kr per lönebesked. Inga andra avgifter tillkommer och dessutom ingår fria uppdateringar och fri support via e-post. Du betalar bara en fast avgift per utskrivet lönebesked. Alla funktioner och finesser i programmet i övrigt är helt kostnadsfria. Att ta fram statistik, adressetiketter, skicka skattedeklaration eller kontrolluppgift till Skatteverket kostar givetvis inget extra. Att rätta ett lönebesked är också kostnadsfritt och ett lönebesked som en gång är utskrivet kan skrivas ut om och om igen utan kostnad. Det betyder att du som kund endast betalar för utskrifter av nya lönebesked. Upplägget förutsätter att du har en bredbandsuppkopplad Internetanslutning. Du installerar programvaran Crona Lön ppp på din dator och registrerar dig som kund hos DataVara AB. Ett konto läggs upp för din räkning och som välkomstpresent får du en hundralapp av DataVara till ditt konto. För varje skarpt lönebesked du skriver ut skickas information till vår kundserver där dras avgiften från ditt konto. Vill du fylla på kontot med mer pengar kan du göra det direkt inifrån löneprogrammet varefter vi skickar en faktura på det angivna beloppet. Du har direkt åtkomst till det påfyllda kontot. I Crona Lön ppp hanterar du ett obegränsat antal anställda

Det finns förstås även möjlighet att köpa programmet istället för att betala per transaktion

Om du är intresserad av löneprogram, fyll i nedanstående formulär så kommer DataVara att kontakta dig! Fälten markerade med * krävs för att de skall kunna nå dig!

Program: *
Företagsnamn: *
Kontaktperson: *
Adress:
Postnr:
Ort:
Telefon: *
Telefax:
E-post: *
Lönesystem:
Kommentar:

Tillbaka till produkterna