UNI_FAK

  • Order- lager- och fakturering samt kundreskontra. UNI_FAK kan hantera restorder, valutor, strökunder etc.
  • Ett utmärkt program för den som har behov av ett avancerat faktureringsprogram men som inte vill sköta bokföringen själv.
  • UNI_FAK kan kompletteras med butikskassa.
  • Pris: 3 100:-

Ladda hem UNI_FAK demo!

UNI_FAK - för det mindre företaget med avancerade behov.


Order, lager, fakturering och kundreskontra. UNI_FAK klarar på ett enkelt sätt både restorder, valutahantering, strökundshantering, säljarstatistik, a-contofakturering, kontroll av lagersaldon och kunders kreditgräns, kund/artikelstatistik, artikel/kundstatistik, räntefakturering, kravbrevsrutin m.m. - Ett faktureringsprogram för den som ställer krav.

I varje administrativt system finns en mängd nummer: Artikelnummer, kundnummer, leverantörsnummer, fakturanummer, kontonummer. Dessa nummer används för att Du ska hjälpa systemet att hitta rätt post i databasen. Hör Du hur illa det låter? - "Du ska hjälpa systemet att hitta"!

Vi tycker att det är på tiden att vi vänder på detta - låt systemet istället hjälpa Dig. Det är därför en självklarhet i UNI_FAK att Du i alla fält där det frågas efter ett nummer, istället kan registrera något annat som är relevant i sammanhanget. Frågas efter kundnummer kan Du istället registrera kundnamn - ja Du behöver inte ens registrera hela namnet: Söker Du Anderssons Mekaniska AB som Du gett kundnummer 45678, då kan Du t.ex skriva "eka". UNI_FAK kommer att hitta kunden åt Dig.

Dessa och många fler hjälpande funktioner finner Du i UNI_FAK.

Ladda ner programmet till Din dator - provkör - starta gärna med Ditt eget företags rutiner - använd programmet och njut!

Pris: 3.100:- SEK ex moms (underhållsavtal 190:- kr/mån tillkommer)

 

Alla våra program kan köras på Windows (nyare än Win-95) och Macintosh (nyare än OS9.1).

Ladda hem demo

För att ladda hem ett demo av den här produkten registerar du dig här.

Pris: 3 100 kr

Tillbaka till produkterna